سلام. لینک دانلودی که گذاشتین ظاهرا خرابه و فایلی رو نمیتونم دانلود کنم. اگه میشه لطفا واسم ایمیلش کنید. خواهشا بهش نیاز دارم. خیلی گشتم ولی نتونستم پیداش کنم تا اینکه رسیدم به سایتتون و دیدم اینجام نمیشه دان کرد. خیلی ممنون
پاسخ: سلام این فایل در سایت chessok.ir موجود است
خبر فوری :صدیقه کلانتری طلا گرفت دقایقی پیش صدیقه کلانتری با شکست پریانکا با 7 امتیاز با اقتدار قهرمان آسیا در رده سنی زیر 12 سال شد او تنها مدال آور تیم ایران است،در همین رده آناهیتا زاهدی فر با 6 امتیاز ششم شد
در پایان دورهشتم صدیقه کلانتری در صدر زیر 12 سالگان ، مطهره اسدی هفتم، برنا درخشانی نهم آناهیتا زاهدی فر پنجم، ابراهیمی هشتم،دانشور یازدهم،جاهد پانزدهم خلیلی هفدهم و محمدی در مکان بیست و هفتم مشاهده نتایج پسران ودختران |
صدیقه کلانتری مدال طلا گرفت.
دور پایانی مسابقات شطرنج قهرمانی نوجوانان آسیا (رده سنی 12-8 سال) با پنج برد و سه مساوی برای نوجوانان کشورمان پایان یافت.
نوجوانان منتخب (رده سنی 12-8 سال) شطرنج کشورمان از 30 خرداد ماه لغایت 8 تیرماه به مسابقات شطرنج قهرمانی نوجوانان آسیا در تاشکند ازبکستان اعزام شدند.
گزارش دورهای اول تا نهم
در دور اول این مسابقات، بردیا دانشور در رده سنی زیر 8 سال پسران، فاطمه ابراهیمی در رده سنی زیر 8 سال دختران، مطهره اسدی در رده سنی زیر 10 سال دختران، آناهیتا زاهدی فر و صدیقه کلانتری در رده سنی زیر 12 سال دختران و برنا درخشانی در رده سنی زیر 12 سال پسران بر رقیبان خود پیروز شدند.
مانی جاهدی در رده سنی زیر 10 سال پسران به تساوی مقابل حریف خود دست یافت. محمد مهدی محمدی در رده سنی زیر 12 سال پسران و رکسانا خلیلی در رده سنی زیر 10 سال دختران مغلوب حریفان خود شدند.
در دور دوم این مسابقات، مطهره اسدی، آناهیتا زاهدی فر، برنا درخشانی و مانی جاهدی موفق به شکست حریفان خود شدند. رکسانا خلیلی، صدیقه کلانتری، بردیا دانشور و محمدمهدی محمدی به نتیجه تساوی دست یافتند و فاطمه ابراهیمی مغلوب حریف خود شد.
در دور سوم این مسابقات، آناهیتا زاهدی فر، صدیقه کلانتری، رکسانا خلیلی و فاطمه ابراهیمی حریفان خود را شکست دادند. بردیا دانشور با رقیب خود به تساوی رسید. مطهره اسدی، برنا درخشانی، محمد مهدی محمدی و مانی جاهدی مغلوب حریفان خود شدند.
در دور چهارم این مسابقات، مطهره اسدی حریف خود را مغلوب کرد. مانی جاهدی به تساوی رسید و سایر بازیکنان مغلوب حریفان خود شدند.
در دور پنجم این مسابقات، مانی جاهدی، رکسانا خلیلی، برنا درخشانی، محمدمهدی محمدی و صدیقه کلانتری حریفان خود را شکست دادند. مانی جاهدی و آناهیتا زاهدی فر به نتیجه تساوی دست یافتند. بردیا دانشور و مطهره اسدی مغلوب رقیبان خود شدند.
در دور ششم این مسابقات، مانی جاهدی، برنا درخشانی، محمدمهدی محمدی، مطهره اسدی و بردیا دانشور بر رقیبان خود پیروز شدند. صدیقه کلانتری و آناهیتا زاهدی فر به نتیجه تساوی دست یافتند. فاطمه ابراهیمی و رکسانا خلیلی مغلوب حریفان خود شدند.
در دور هفتم این مسابقات، فاطمه ابراهیمی، مطهره اسدی، آناهیتا زاهدی و صدیقه کلانتری بر رقیبان خود پیروز شدند. بردیا دانشور به نتیجه تساوی دست یافت. رکسانا خلیلی، مانی جاهدی، محمد مهدی محمدی و برنا درخشانی مغلوب حریفان خود شدند.
در دور هشتم این مسابقات، فاطمه ابراهیمی، بردیا دانشور، رکسانا خلیلی و صدیقه کلانتری بر رقیبان خود پیروز شدند. آناهیتا زاهدی فر، برنا درخشانی و محمد مهدی محمدی به نتیجه تساوی دست یافتند. مطهره اسدی و مانی جاهدی مغلوب حریفان خود شدند.
در دور پایانی (نهم) این مسابقات، بردیا دانشور، مانی جاهدی، مطهره اسدی، محمدمهدی محمدی و صدیقه کلانتری حریفان خود را مغلوب کردند. فاطمه ابراهیمی، رکسانا خلیلی و آناهیتا زاهدی فر به تساوی رسیدند و برنا درخشانی مغلوب رقیب خود شد.
دریافت فایل مسابقات:
استاد فیده "محمد امین طباطبایی"
برترین نوجوان مسابقات شطرنج یادبود آسریان
سید محمد امین طباطبایی در سن 9 سالگی استاد فدراسیون جهانی شطرنج (فیــــــده) شد . وی با کسب قهرمانی در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیــــــا و همچنین قهرمانی در مسابقات Asean این مهم دست یافت. وی پیش از این موفق به کسب 2 مدال طلا و عنوان قهرمانی رقابتهای شطرنج دانش آموزان جهان در رده های سنی زیر 8 و 9 سال و کسب مقام سوم مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان شده بود.
2 بار کسب قهرمانی مسابقات رده های سنی کشور ، جام فجر و ... از دیگر افتخارات سید محمد امیـــــن طباطبایی می باشد.
یکی از بازیهای این نوجوان شایسته کشورمان را در زیر ببینید.
مشاهده پرونده و بازیهای سید محمد امین طباطبایی در فیده
مسابقات شطرنج قهرمانی سریع و برق آسای جهان از 15 تا 21 ژوئن در شهر دبی کشور امارات برگزار گردید .
مسابقات سریع با شرکت 122 بازیکن (44 کشور) از 16 تا 18 ژوئن در 15 دور به روش سوئیسی (روزی 5 بازی) و با زمان 15 دقیقه + 10 ثانیه زمان اضافی و مسابقات برق آسا با شرکت 116 بازیکن (44 کشور) از 19 تا 20 ژوئن در 21 دور به روش سوئیسی (روز اول 11 دور و روز دوم 10 دور) و با زمان 3 دقیقه + 2 ثانیه زمان اضافی برگزار شد .
در این رقابت ها مگنوس کارلسن از نروژ شماره یک ریتینگ استاندارد و ناکامورا هیکارو از آمریکا شماره یک سریع و برق آسای جهان و از ایران استاد بزرگ الشن مرادی و استاد بزرگ احسان قائم مقامی حضور داشتند .
گزارش بیشتر در سایت hamadanchess
دور نهم و پایانی مسابقات بزرگ نروژ:کارلسن دومین شکست استاد خود را رقم زد ،
اما کاریاکین با درهم شکستن کاروآنا قهرمان شد
آمارها و نتایج کلی
آشنایی بیشتر با بازیکنان حاضر در مسابقات
مشاهده اشتباهات بازیکنان در مسابقات شطرنج بلیتس
مشاهده زنده بازی ها : 1 / 2 / 3
استاد بزرگ اصغر گلی زاده قهرمان مسابقات سریع جام خرداد
چهارمین دوره مسابقات شطرنج نوجوانان 8،10،12 سال (جام تیر) از 31 خرداد لغایت 6 تیر ماه سال جاری در سالن مسابقات فدراسیون شطرنج برگزار می شود.
چهارمین دوره مسابقه شطرنج
ویژه نوجوانان 8-10-12 سال (جام تیر)
31 خرداد لغایت 6 تیر
فدراسیون شطرنج
آیین نامه مسابقات در ادامه مطلب
مزایده تکرار نشدنی
سری کامل آموزش شطرنج تحت نرم افزار فریتز + نرم افزار های فریتز 14
یک هدیه بی نظیر برای کاربران سایت شطرنج رستمی
برای دیدن آیین نامه به ادامه مطلب مراجعه کنید
با قهرمانی تیم چین در بخش مردان و تیم هند در بخش بانوان مسابقات برق آسیا ، هجدهمین دوره مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، مسابقات شطرنج برق آسای جام ملتهای آسیا از ساعت 15:30 پنجشنبه آغاز شد و در بخش مردان تیم چین با پیروزی مقابل هند به مقام قهرمانی رسید و تیمهای ایران ب و ویتنام مشترکاً سوم شدند.
در قسمت بانوان نیز تیم هند در بازی فینال ویتنام را مغلوب کرد و به مقام قهرمانی دست یافت و تیمهای چین و قزاقستان مشترکاً سوم شدند.
مسابقات برق آسا آخرین مرحله هجدهمین دوره مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا بود.
دور پنجم مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا با باخت تیمهای کشورمان مقابل ویتنام و قزاقستان پایان یافت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در این دور تیم ملی الف ایران با نتیجه 2.5 بر 1.5 مغلوب قزاقستان شد و تیم ب ایران نتیجه را 4 بر صفر به ویتنام واگذار کرد.
دیدار حساس چین و هند 2.5 بر 1.5 با برد هندی ها همراه بود و سریلانکا و اردن هم 2 بر 2 مساوی شدند و در نهایت آخرین دیدار این مرحله که بین تیم های عراق و عمان برگزار شد با نتیجه 4 بر 0 به سود عراق خاتمه یافت تا عمان نتواند جمع امتیازاتش را به عدد یک برساند.
با پایان این دور از رقابت تیم های چین، هند و ویتنام با امتیاز تیمی 9، 8 و 7 در رده های اول تا سوم جدول ایستادند و تیم ملی الف کشورمان با 7 امتیاز در رده چهارم ایستاده و تیم ملی ب نیز با 5 امتیاز در رده ششم جدول ایستاده است.
دانلود بازیها PGN of Open Standard Tournament - Round 6
دانلود بازیها PGN of Open Standard Tournament - Round 1, 2, 3
2014-05-25
دور چهارم مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا در بخش آزاد با پیروزی تیم الف ایران به اتمام رسید.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، با توجه به اینکه در بخش آزاد تعداد تیمهای بیشتری نسبت به بخش بانوان حضور دارند و با توجه به اینکه مسابقات می بایست در یک زمان به اتمام برسید، امروز در بخش آزاد مسابقات در 2 دور برگزار شد.
در دور چهارم این مسابقات تیم الف ایران برابر تیم سریلانکا به برتری 4 بر صفر دست یافت و تیم ب ایران برابر قزاقستان نتیجه را 3 بر یک واگذار کرد.
تیم چین برابر تیم ویتنام به برتری 3 بر یک دست یافت و کماکان با 14.5 امتیاز در صدر جدول قرار دارد. تیم الف ایران نیز با پیروزی برابر سریلانکا 13 امتیازی شده و در مکان دوم ایستاد و هندوستان با برتری 4 بر صفر برابر عمان با 12 امتیاز در مکان سوم جای گرفت.
دور دوم مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا با پیروزی تیمهای الف و ب ایران در بخش آقایان پایان یافت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در دور دوم مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا در بخش آقایان تیم الف ایران برابر عراق 3 بر 1 پیروز شد و تیم ب ایران برابر اردن با نتیجه 3.5 بر 0.5 به پیروزی دست یافت.
در بخش بانوان نیز تیم الف ایران برابر قزاقستان 2 بر 2 مساوی کرد و تیم ب ایران برابر چین با نتیجه 3.5 بر0.5 شکست خورد.
دور اول مسابقات شطرنج جام ملتهای آسیا با صدرنشینی تیم ویتنام در بخش آقایان و تیم ایران "الف" در بخش بانوان به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، در دور اول این مسابقات و در بخش بانوان تیمهای "الف" و "ب" ایران برابر هم قرار گرفتند و تیم "الف" ایران با نتیجه 3 بر یک به برتری دست یافت و با این امتیاز در صدر جدول رده بندی قرار گرفت.
چین و هندوستان هر یک با 2.5 امتیاز در مکانهای دوم و سوم ایستادند.
اما در بخش آقایان نیز تیمهای "الف" و "ب" ایران برابر یکدیگر قرار گرفتند که این بازی با نتیجه 2 بر 2 به اتمام رسید. در این بخش تیم ویتنام با نتیجه 4 بر صفر برابر عراق به برتری دست یافت و تیم چین با همین نتیجه مقابل اردن پیروز شد و هر یک از دو تیم 4 امتیازی شده و در مکانهای اول و دوم ایستادند.
با احتساب این نتایج تیم "ب" ایران در جایگاه چهارم و تیم "الف" نیز در جایگاه پنجم ایستاد.
تیم شطرنج بانوان چین موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات شطرنج سریع جام ملتهای آسیا شد.
تیم شطرنج بانوان چین پس از برتری مقابل ویتنام در مرحله نیمه نهایی، حریف هند در فینال شد که در نهایت با پیروزی 3 بر 1 مقابل این تیم در دیدار پایانی مقام قهرمانی را ازآنِ خود کرد.
در پایان این مسابقات چین قهرمان شد، هندوستان دوم شد و تیمهای ایران الف و ویتنام مشترکا در جایگاه سوم ایستادند.
تیم شطرنج قزاقستان عنوان قهرمانی مسابقات شطرنج سریع جام ملتهای آسیا در بخش آقایان را از آن خود کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج، قزاقستان که به عنوان تیم سوم از مرحله مقدماتی به نیمه نهایی صعود کرده بود، با پیروزی مقابل ویتنام راهی فینال شد و سپس در دیدار پایانی نیز 2.5 بر 1.5 از سد چین گذشت و جشن قهرمانی گرفت.
در بخش آقایان تیم چین به مقام دوم دست یافت و تیمهای ایران (الف) و ویتنام مشترکا به مقام سوم دست یافتند.
مسابقات سریع قهرمانی ملتهای آسیا در هتل گسترش تبریز برگزار گردید و در بخش اپن مسابقات تیمهای قدرتمند چین، ویتنام و قزاقستان در رده های اول تا سوم قرار گرفتند و تیمهای ایران الف و ایران ب نتوانستند جایی بهتر از رده های 4 و 5 پیدا کنند
در بخش بانوان نیز تیم های چین، ایران الف و هند رده های اول تا سوم را کسب کردند
متاسفانه به دلیل کمبود جا در سالن برگزاری مسابقات امکان حضور تماشاگران وجود ندارد و نتوانستم به محل برگزاری مسابقات بروم
این دور از مسابقات در بخش اپن با حضور 8 تیم خارجی شامل چین (میانگین ریتینگ 2658) هند (2630) ویتنام (2579) قزاقستان (2534)عراق (2229) سریلانکا (2116) اردن (2043) و عمان (کلا بدون ریتینگ) و دو تیم ایران الف وایران ب در 9 دور به روش دوره ای برگزار خواهد شد
ایران الف با میانگین 2533 و با حضور استاد بزرگ احسان قایم مقامی, استاد بزرگ الشن مرادی ابدی, استاد بین المللی سید جواد علوی مقدم, استاد بزرگ اضغر گلی زاده و استاد بزرگ همایون توفیقی (به ترتیب میز) شانس 5 مسابقات محسوب می شود
ایران ب نیز با میانگین 2408 و با حضور استاد بزرگ پوریا درینی، استاد فیده امیررضا پوررمضانعلی، استاد فیده سید خلیل موسوی و امید نوروزی و احمد عسکری زاده شانس ششم مسابقات به شمار می آید
در بخش بانوان نیز 4 تیم خارجی چین (2485) هند (2421) قزاقستان (2319) و ویتنام (2276) حضور دارند و دو تیم نیز از ایران نیز به مسابقات اضافه شده اند و مسابقات در 5 دور برگزار خواهد گردید
ایران الف با میانگین 2283 و با ترکیب استاد بزرگ بانوان آتوسا پورکاشیان، استاد بزرگ بانوان سارا سادات خادم الشریعه، استاد بین المللی بانوان میترا حجازی پور، استاد بین المللی بانوان غزل حکیمی فرد و استاد بین المللی بانوان شایسته قادر پور بخت چهارم قهرمانی می باشد
در تیم ایران ب نیز استاد فیده بانوان مینو عسکری زاده، استاد فیده بانوان درسا درخشانی، آناهیتا همتی، آناهیتا زاهدی فر و استاد فیده بانوان مطهره اسدی حضور دارند که با میانگین 2020 بخت آخر به حساب می آیند
در دور اول این مسابقات نیز مجددا تیم ایران الف و ب دیداری سرتاسر ایرانی خواهند داشت
و این هم سایت رسمی مسابقات
عکس از سالن مسابقات
آتوسا پورکاشیان به عنوان نایب قهرمانی شطرنج بانوان آسیا رسید
آتوسا پورکاشیان نایب قهرمان آسیا شد
احسان قائم مقامی دوازدهم
گزارش پایانی در ادامه مطلب
مسابقات شطرنج قهرمانی استان آذربایجان شرقی که با حمایت مالی شرکت فن آور آب آذربایجان برگزار گردید امروز صبح با برگزاری دور آخر مسابقات و تعیین چهره های برتر مسابقات به پایان رسید
این مسابقات که به گفته مسئولین مسابقات از لحاظ تعداد شرکت کنندگان بی نظیر بود (140 شرکت کننده و بازیکن شطرنج) بعد از برگزاری 9 دور مسابقه به روش سوییسی به پایان رسید و در نهایت استاد نیما حسین زاده با 8.5/9 امتیاز و تنها با یک تساوی مقابل نفر دوم مسابقات استاد ارجمند افشین مقدمیان به تنهایی و با اقتدار در صدر ایستاد و ضمن کسب مقام اول و کسب سهمیه استان در مسابقات قهرمانی کشور، برنده جایزه اول مسابقات (که یک دستگاه فیلتر 6 مرحله ای آب بود) نیز شد
بقیه گزارش در ادامه مطلب
"آتوسا پورکاشیان" در بخش بانوان به مقام نایب قهرمانی رسید اینجا
دوازدهمی "قائم مقامی" بهترین مقام کشورمان در بخش آقایان اینجا
کارلسن: پیروزی در گام نخست
مشاهده زنده بازیها
در دور اول مسابقات بزرگ یاد بود استادبزرگ نامدار آذربایجان وگار گاشیموفا که در جوانی مرحوم شد
سیزدهمین دوره قهرمانی آسیا با شرکت 64 نفر از 21 کشور جهان در شارجه آغاز شد. از ایران احسان قائم مقامی ، پویا ایدنی ، پوریا درینی و امیر رضا پوررمضانعلی شرکت دارند. بوژیانگژِی از چین با ریتینگ 2699 بخت نخست قهرمانی است.
بعد از معلوم شدن حریف کارلسن در مسابقات فینال قهرمانی شطرنج جهان که کسی جز آناند (قهرمان سابق جهان) نیست؛ دولت نروژ تقاضای میزبانی این دور از مسابقات را کرد و چنین به نظر می آید که این درخواست مورد پذیرش قرار گرفته است. در مورد زمان دقیق برگزاری مسابقات خبری اعلام نشده است اما محل برگزاری مسابقات واقعا جالب انگیزناک! است. چرا که قرار است این مسابقات بر روی یک سکوی نفتی برگزار گردد
روز 13 مسابقات کاندیداهای قهرمانی شطرنج جهان امروز در روسیه برگزار گردید و بالاخره چهره قهرمان این مسابقات و حریف آینده کارلسن در مسابقه فینال قهرمانی شطرنج جهان شناخته شد و این قهرمان کسی نبود جز ببر بنگال ویسواناتان آناند! آیا آناند خواهد توانست عنوان از دست رفته قهرمانی را بازپس بگیرد. امری که به نظر مشکل می آید
حیفم آمد از کاریکاتور جالب خوزه دیاز بگذرم
دور 12 مسابقات کاندیداهای قهرمانی جهان دیروز برگزار گردید و آناند همچنان با یک امتیاز اختلاف به تنهایی در صدر ایستاده است و بدین ترتیب از شانس زیادی برای قهرمانی در این مسابقات و بازپس گرفتن عنوان از دست رفته قهرمانی از کارلسن کبیر را دارد
و اما بازی های دیروز
بازی های دیروز با 3 تساوی و برد به اتمام رسید
تنها برنده دیروز توپالوف بود که بازگشتی دیر هنگام به مسابقات داشت و این برد فقط حیثیتی بود وگرنه شانسی برای توپالوف متصور نیست
شهریارممدیاراف هر چقدر زور زد نتوانست از کارجاکین جلو بیافتد و بازی این دو به تساوی انجامید